img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Tuincentrum Leurs naamgever van de Kwaakerrun Wandeltocht

03 | 03 | 21

Vanaf komende editie zal Tuincentrum Leurs als naamgever van de wandeltocht gekoppeld zijn aan de Kwaakerrun. De Tuincentrum Leurs Wandeltocht wordt komende editie voor de 7e keer georganiseerd. Het betreft een wandeltocht van 15 km waar jaarlijks ongeveer 850 wandelaars aan deelnemen. Onderweg bieden diverse ondernemers smakelijke versnaperingen aan de deelnemers aan. De Tuincentrum Leurs Wandeltocht maakt onderdeel uit van de Gipmans Planten Kwaakerrun, die komende editie plaatsvindt op 26 en 27 juni. Naast de Tuincentrum Leurs Wandeltocht op zaterdag 26 juni worden er op zondag 27 juni diverse hardloopwedstrijden georganiseerd met de 15 km, nieuw dit jaar, als langste afstand.

Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs licht haar keuze voor de Kwaakerrun Wandeltocht toe: "Wandelen EN genieten van groen, dat mogen we vaker samen doen".

Judit Gipmans, bestuurslid van Stichting Venloop is blij met de keuze van Tuincentrum Leurs: "Het is fijn om in deze bijzondere tijd een mooi bedrijf als Tuincentrum Leurs als naamsponsor te kunnen koppelen aan de wandeltocht van de Gipmans Planten Kwaakerrun. Zeker omdat Tuincentrum Leurs gevestigd is in ’t Ven op nog geen 200 meter van onze start en finish. We kijken er naar uit om het evenement in juni weer te mogen organiseren en zullen er samen met de ondersteuning van onze kersverse naamgever weer een hele gezellige wandeltocht van maken.”

Inschrijven voor de Tuincentrum Leurs Wandeltocht kan op de website van de Kwaakerrun.

 


« Back

Main and name sponsors